YRP'den Hitler benzetmesi

YRP'den Hitler benzetmesi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "İsrail'in Gazze'ye yönelik katliam düzeyindeki saldırıları başladığında bu bir devlet terörüdür demiştik. "Netanyahu yüzyılın Hitleridir" demiştik" açıklamalarında bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısına katıldı. Kılıç, partisi adına gündeme ilişkin konular hakkında konuştu. Konuşmasının başlangıcında 1 Ekim yasama yılının başlangıcı olduğunu hatırlatan ve tüm siyasi partilere başarılar dileyen Kılıç, yeni yasama döneminde emeklilikte adalet arayan vatandaşların mağduriyetlerinin yeni yasama döneminde giderilmesi gerektiğine değindi. Kılıç, "Bir gün için 17 sene bekleme süreleri ortadan kaldırılmalıdır. Staj ve çıraklık mağdurlarının mağduriyeti yeni yasama döneminde giderilmelidir" ifadelerini kullandı.

Süresiz nafaka meselesinin toplumun çok önemli bir adaletsizlik kaynağı olduğuna değinen Kılıç, "'Sürekli nafaka olmaz" konulu kanun teklifimiz TBMM'de beklemektedir. Yeni yasama yılında TBMM sürekli nafaka meselesini de çözüme kavuşturmalıdır" açıklamasında bulundu.

"Netanyahu yüzyılın Hitleridir" demiştik"

İsrail'in Gazze ve Lüban'a gerçekleştirdiği saldırılar hakkında konuşan Kılıç, "7 Ekim 2023 tarihinde İsrail'in Gazze'ye yönelik katliam düzeyindeki saldırıları başladığında bu bir devlet terörüdür demiştik. "Netanyahu yüzyılın Hitleridir" demiştik. İnsanlık son yüzyılda İsrail terör organizasyonunun Gazze'de yol açtığı katliamlar ölçeğinde bir katliama tanıklık etmemiştir demiştik. Bugün Gazze'de yaşananlar yarın Lübnan'da sonra Ürdün'de daha sonrada diğer bölge ülkelerinde yaşanacak demiştik. Kulağını tıkayanlar gözlerini dört açsınlar" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.