1922 Çıkış Arıyor

Ligde sıkıntılı bölgede bulunan 1922 Konyaspor bugün 21.hafta maçında Karacabey Beledişespor ile karşılaşacak
1922 Çıkış Arıyor

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Karatay Termal 1922 Konyaspor, 21. hafta maçında bugün sahasında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak. Müsabakayı Şanlıurfa bölgesi hakemi Mikail Cihangir yönetecek. Ligde 7 maçtır kazanamayan 1922 Konyaspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.

 

Sezonun ikinci yarısına Sakaryaspor beraberliği ile başlayan pilot takım ligde çıktığı 20 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 20 puan topladı. Yeşil-beyazlılar 17. basamakta yer alıyor. İkinci yarıya Kastamonu beraberliği ile başlayan Bursa ekibi Karacabey Belediyespor ise ligde 27 puanla 12. sırada bulunuyor. 1922 Konyaspor’un gol yollarındaki sorunu da devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, son 10 lig maçında da bir golün üstüne çıkamadı.

 

Gol yollarında büyük problem yaşayan Yavru Kartal, kadrosuna ara transfer döneminde hücum oyuncuları da katmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, Karacabey maçında gol sorununu da çözmeyi planlıyor. Kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor’da Karacabey Belediyespor karşılaşmasındaki olası bir kötü sonuçta ise teknik direktör değişimi başta olmak üzere takım içinde bazı radikal kararların da alınabileceği belirtiliyor. *YÜKSEL CEVCEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.