1922’nin rakibi Tarsus

Yeşil-beyazlılar sezonun açılış maçında Pazar günü Selçuk Üniversitesi Stadı’nda Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde tüm hesaplar güçlü rakibi mağlup edip sezona üç puanla başlamak üzerine kuruluyor
1922’nin rakibi Tarsus

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, 2021-2022 sezonunu Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçı ile açacak. 3 ayrı kamp döneminin ardından hazırlıklarının semeresini almak adına sahneye çıkacak yeşil-beyazlılar sezona iyi bir başlangıç yapmanın hesabını yapıyor. Bugünkü son çalışmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak temsilcimizde sakatlığı bulunan ve durumu maç saatinde belli olacak Mehmet Ali Büyüksayar dışında eksik bulunmuyor.

GÜÇLÜ BİR RAKİPLE KARŞILAŞACAĞIZ

Tüm hesaplarını lige galibiyetle başlamak üzerine kuran yeşil-beyazlı ekibimizde teknik direktör Hakan Ünal, “Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Ağırlıklı olarak altyapıdan yetişen arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra kadromuza takviyeler de yaptık. Şuan kağıt üstünde çok fazla eksiğimiz yok. Transfer dönemi bitmeden hücum bölgesine bir takviye daha yapmayı planlıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve lige hazırız. Zorlu bir maça çıkacağız. İyi oyunculardan kurulu güçlü bir rakiple oynayacağız. Hedefimiz sezona iyi bir başlangıç yapmak. İnşallah Konyalı sporseverlerin de desteği ile bu hedefe ulaşacağız” diye konuştu.  

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda pazar günü  saat 16.00’da başlayacak 1922 Konyaspor-Tarsus İdmanyurdu maçını Ahmet Ecevit-Muhammed Sait Emre Alagöz-Oğuzhan Kocaçoban hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Celal Bayraklı olacak. (Yüksel Cevcek)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.