Arda Güler imzayı attı

Arda Güler imzayı attı
İspanyol ekibi Real Madrid, Arda Güler için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Başkan Florentino Perez, "Arda Güler'in yetenekleri tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz" dedi

İspanyol ekibi Real Madrid, Arda Güler için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Başkan Florentino Perez, "Arda Güler'in yetenekleri tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz" dedi.

İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler, 24 numaralı formayı giyecek. Arda Güler, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum." dedi.

İmza töreninde konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Real Madrid'e hoşgeldin Arda Güler. Bu büyük günde yanımızda olanlara teşekkürler. Takımı güçlendirmek için daima iyi oyuncular aldık. Real Madrid için tutkulu bir takım oluşturduk. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Bugün bizim için çok önemli. Real Madrid hayaliyle büyüyen bir çocuğu daha kadromuza katıyoruz. Tüm kulüpler, Arda Güler ile ilgileniyordu. Arda Güler'i size gururla takdim ediyorum. Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak yetiştiren ailesine saygılarımı sunuyorum. Gelecekte elde edeceğimiz başarıların temelini oluşturuyoruz. Birçok tecrübeli, birçok yetenekli oyuncularla büyük başarılar elde ettik. Bu şekilde de dünyanın en büyük kulübü olduk. Genç ve yetenekli oyuncular, Real Madrid çatısı altında kendilerini geliştirdiler, efsane haline geldiler." dedi.

Başkan Perez, "Arda Güler, senin yeteneklerin ve karakterin tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz." ifadelerini kullandı.

Arda Güler: Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum

"Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne kadar gelmemde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bugün beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok büyük gurur. Herkese çok teşekkür ederim."

"Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Buraya oynamak için geldim."

"Kadroda birçok önemli oyuncu var ama ben rekabete hazırım. Başkan ve hoca, kiralanmam gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.