Başkan Kılca, şampiyon takımlarla buluştu

Başkan Kılca, şampiyon takımlarla buluştu
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyespor Kulübü Futbol A Takım, U17, U15 ve U11 takımlarının sporcu ve antrenörleriyle buluştu.

“Karatay Belediyespor tüm branşlardaki sporcu gücü ile ülkemizin önemli kulüplerinden biri haline geldi” diyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; keşfeden, eğiten ve yetiştiren bir anlayışla sporun merkezinde olmaya devam edeceklerini kaydetti. Karatay Belediyespor Kulübü Futbol Takımı ulusal şampiyonalarda önemli başarılar elde ederek Türkiye Şampiyonalarında Konya’yı temsil ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, elde ettikleri başarı ve şampiyonluklarla dikkat çeken Karatay Belediyespor Futbol A Takımı, U17, U15 ve U11 takımlarını ve antrenörlerini belediyede ağırladı.

Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyespor Kulübü’nün son yıllarda önemli başarılar elde ettiğini hatırlatarak, elde ettikleri şampiyonluklarla gurur kaynağı olan Karatay Belediyespor Futbol A Takım, U17, U15 ve U11 takımlarını tebrik etti.

ampiyon-takimlar-3.jpg

ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

Hasan Kılca; Karatay’daki spor tesislerinin sayısını arttırarak kaliteli ve çok kapsamlı spor tesislerini gençlerin hizmetine sunduklarını belirtti.

Karatay Belediyesi olarak tüm imkanlarını gençler için seferber ettiklerini dile getiren Kılca şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimizde Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzü kurduk. Hemen akabinde Karatay Belediyespor Kulübümüzü canlandırdık. Karatay Belediyespor Kulübümüzde birçok farklı branşla çocuklarımıza farklı alanlarda kendilerini geliştirme imkanı sunuyoruz. Tüm bunlarla spor altyapımızı güçlendirerek, spor yatırımlarımızı çoğalttık. Yine 30 okulumuza 30 halı saha kazandırdık. Kapalı spor salonu yaptığımız okullarımız var. Şimdi de en büyük yatırımlarımızdan biri olan Karatay Spor Merkezimiz yükseliyor. Tüm yatırımlarımız gençlerimize verdiğimiz değerin göstergesidir. Gençlerimizin güzel, sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşaması, hem aile hem de meslek hayatlarında başarılı olabilmeleri için bu tür yatırımların sayısını hızla artıracağız.”

ampiyon-takimlar-7.jpg

BU BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Futbol A Takım, U17, U15 ve U11 takımlarının elde ettikleri şampiyonluklarla gurur kaynakları olduğunu belirten Hasan Kılca; “Dün yaptığımız çalışmaların meyvesini çok şükür bugün alıyoruz. Şimdi şampiyonlar tam karşımızda duruyor. U11 takımımız TÜMOSAN Konyaspor‘u yenerek Konya şampiyonu oldu. U11 takımını hocalarını ve ailelerini tebrik ediyorum. U15 takımımız Konya şampiyonu olup Karaman’da finallere yükselmişti, U15 takımımızı da tebrik ediyorum. Trafik kazasında vefat eden sporcumuz Süleyman Ünsal’ın anısına bu lig düzenlendi. Kendisini bu vesileyle rahmetle anıyorum. Her zaman bu çalışmalarda emek veren Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ve yönetimine teşekkür ediyorum. A Takımımız ise İkinci Amatör Küme’de şampiyon olup birinci amatör kümeye yükseldi onları da tebrik ediyorum. Son olarak U17 takımımızda Aksaray’da düzenlenen turnuvada Konya şampiyonu oldu ve ikinci kademeye katılma hakkı elde etti. Bu başarılar tesadüf değil ve bundan sonraki daha büyük başarıların habercisi olacak. Ben inanıyorum ki aranızdan milli takıma gidecek oyuncular çıkacak. Bugün döktüğünüz ter ileride bayrağımızı göndere çektirecek başarıların alt yapısını oluşturuyor” dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.