Baykan: Konyaspor'a yapılmış bir haksızlık yok!

TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, BBN Haber’e konuştu: HAKSIZLIK YOK
Baykan: Konyaspor'a yapılmış bir haksızlık yok!

Konyaspor’un önümüzdeki 3 iç saha maçını cumartesi günü oynayacak olması tepkilere neden olurken, Mehmet Baykan konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

SÜPER Lig’de 4 haftalık maç programının açıklanmasının ardından Konyaspor’un, 21.haftada Denizlispor, 22.haftada Göztepe ve 24.haftada Kasımpaşa ile iç sahada oynayacağı maçlarının cumartesi gününe denk gelmesi tepkilere neden olmuştu. Özellikle sosyal medya üzerinden TFF’nin açıkladığı maç programına eleştiriler gelirken, Konyaspor’a haksızlık yapıldığı savunulmuştu. 

KONUYLA ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Baykan, BBN Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Mehmet Baykan, “Tepkilerin gelmesi üzerine Konyaspor’un bu sezon iç sahada oynadığı tüm maçların günlerini arkadaşlarımızdan istedim. Yeni açıklanan programla birlikte Konyaspor’un iç sahada bu sezonki 6 maçının cumartesi, 4 maçının pazar, 2 maçının da pazartesi günü olduğu görülüyor” dedi.

DAHA açıklanmamış maç programının da olduğunu vurgulayan Baykan,”Kalan maçlar için de önceki maç takvimi planlaması dikkate alınıyor. Yayıncı kuruluş özellikle bu konuda yetkili ve Süper Lig ekiplerimize maç yayınları için ciddi bir kaynak aktarımı söz konusu.. Programlar yapılırken yayıncı kuruluşun gelir potansiyeli de önem arz ediyor Ama görüldüğü gibi Konyaspor’un iç saha maçlarında cumartesi-pazar arasında çok fark yok” şeklinde konuştu. TOLGA DURMAZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.