Bir rüya gerçekleşiyor

Konyaspor’a kazandırılacak ve ihalesi yapılan yeni tesis için ilk kazma vuruluyor
Bir rüya gerçekleşiyor

27 Milyon TL’ye mâl olacak Kayacık Tesisleri’nin Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor

Tatlıcak Tesislerinin bir bölümünü satan Konyaspor, Kayacık Tesislerini daha verimli kullanma adına ilk adımını attı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaspor’a kazandırılacak ve yaklaşık 27 Milyon TL tutacak Kayacık A takım tesisleri için ihale süreci tamamlandı ve sözleşme imzalandı. Yapılan ihaleyi kazanan ENFA Yapı, 300 iş günü içerisinde tesisleri teslim edecek. Türkiye’nin en modern tesislerinden olacak ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek yeni tesis ile birlikte Konyaspor Kulübünün tüm birimleri buraya taşınacak.

Bir rüya gerçekleşiyor

YEŞİL-Beyazlı ekibin altyapısı ve A takım tesisisin tamamlanmasının ardından çok daha modern ortamda çalışma şansı elde edecek. Yeni tesise Konyaspor Koleji yapılması fikri de bulunuyor. Tesisleşmenin önemini her platformda ifade eden yeşil-beyazlı kulübün Başkanı Fatih Özgökçen ise kolej fikrini de çok önemsiyor. Başkan Özgökçen; “Kolej hedefimizi gerçekleştirirsek altyapı oyuncuları tamamen futbolla ya da basketbolla yatıp kalkacak. Sadece spora odaklanacaklar” demişti. Altyapıya büyük önem veren Konyaspor yönetimi, yetenekleri isimleri Türk futboluna kazandırmayı hedefliyor.

Bir rüya gerçekleşiyor

TESİSLER ÖRNEK OLACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeşil-beyazlı ekibin 100.yılına yakışır bir tesisin yapılacağının müjdesini vermişti

KONYASPOR’u büyük destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konyaspor Kulübüne yapmış olduğu son ziyarette yapılacak tesislerle Konyaspor ülke futboluna yön veren bir kulüp sıfatına gireceğini söylemişti. Konyaspor sevdalısı Bakan Kurum, “İnşallah alt yapı tesislerimizi Kayacık’a aşıyacağız ve burada tüm yaş gruplarından futbolcularımız yetişecek. Burada yetişmiş futbolcularımız Konyaspor'umuza, ülke sporuna hizmet edecek. Buradan milli takıma 1-2 tane değil, 3-4-5 tane futbolcu verebileceğimiz ve altyapı tesisleriyle örnek, 3-4 yaşında alınıp 17-18 yaşında ülke sporuna katkı sağlayacak sporcular yetişsin istiyoruz. Bunu ilk önce futbolla başlatacağız, akabinde tüm branşlarda liderliğe, ilk 5'e oynayabilecek ve devamında da inşallah şampiyonluğa oynayabilecek bir takım olsun istiyoruz" şeklinde konuşmuştu.

*TOLGA DURMAZ

Bir rüya gerçekleşiyor

Bir rüya gerçekleşiyor

Bir rüya gerçekleşiyor

 

Bir rüya gerçekleşiyor

 

Bir rüya gerçekleşiyor

YENİ SAHA YAPILACAK

-------------

Bir rüya gerçekleşiyor

KONYASPOR’A YAKIŞIR TESİS

Bir rüya gerçekleşiyor

 

YILDIZLAR BURADA PARLAYACAK

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.