Biten bir şey yok

Başantrenör Cengiz Karadağ, “Değerli bir rakiple oynayacağız. Bu maçın sonucu her şeyi bitirmez veya başlatmaz ama galip gelirsek büyük bir adım atmış oluruz” dedi
Biten bir şey yok

KONYASPOR Basket’in Başantrenörü Cengiz Karadağ, takımın son haftalarda oynadığı basketboldan memnun olduğunu söyledi. Karadağ, savunmayı geliştirmeleri durumunda başarıya ulaşabileceklerini belirterek şöyle konuştu. “Son 3-4 maçtır daha iyi basketbol oynuyoruz. Ofansif özellikleri önde gözüken oyuncularımın savunmadaki aktifliği beni çok mutlu ediyor. Hücum maç kazandırır, savunma şampiyon yapar. Savunmamızı biraz daha geliştirebilirsek her türlü başarıya ulaşabiliriz. Şu an kazanılmış bir şey yok” dedi. 

PAZAR günü oynanacak Denizli Basket maçı hakkında da konuşan Başantrenör Cengiz Karadağ, “Oganizasyon ve kadro olarak çok değerli bir rakiple karşılaşacağız. Evde ya da deplasmanda oynamanın iki taraf için de etkisi yok. Geliştirmekte olduğumuz basketbolu yukarı çekersek kazanabiliriz. Bu maçın sonucu her şeyi bitirmez veya başlatmaz ama galip gelirsek büyük bir adım atmış oluruz. Ligin en formda iki takımı oynayacak. Onlar da çok iyi durumdalar” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.