BİTSİN BU ÇİLE!

6.hafta 2-1 kazandığı Kayseri maçı dışında taraftarına galibiyet izletemeyen Konyaspor bu kötü seriyi bitirmek niyetinde
BİTSİN BU ÇİLE!

Sadece 1 kez kazandı

SÜPER Lig’de kötü bir sezon geçiren ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Konyaspor’da gözler Denizlispor ve Göztepe ile oynanacak maçlara çevrilirken, bu maçlar öncesinde iç saha fobisi korkutuyor. Bu sezon çok kötü bir iç saha performansı çizen yeşil-beyazlılar taraftarına sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşatabildi. 

İç sahada 5 attı-11 yedi

İÇ sahada oynanan 9 maçtan sadece 6.haftadaki Kayserispor maçını uzatma dakikalarında attığı penaltı golüyle 2-1 kazanabilen ekibimiz, ev sahipliği yaptığı diğer maçlarda ise hiç kazanamadı. Bu maçlarda 4 beraberlik alan Konyaspor, 4 maçta ise sahayı boynu bükük terk etti. Temsilcimiz iç sahada 5 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü. 

Gözler Denizli maçında

CUMARTESİ günü 21.hata maçında Denizlispor’u ağırlayacak yeşil-beyazlılar bu maçta taraftarının desteğini de arkasına alarak bu kötü tabloyu tersine çevirmek için sahaya çıkacak. Ligde son dönemde futbol kalitesini artıran Anadolu Kartal’ı Denizli maçında iyi oyununu sonuca yansıtmak için uğraş verecek.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.