ÇIKIŞ ZAMANI!

Yeni transferlerin katkısıyla futbol kalitesini artıran yeşil-beyazlılarda Denizli maçından 3 puan bekleniyor
ÇIKIŞ ZAMANI!

Cumartesi günü taraftarı önünde Denizlispor ile 6 puan değerinde bir maça çıkacak Anadolu Kartal’ında son rötuşlar yapılıyor.

Kazan ve nefeslen

SÜPER Lig’de bu sezon korkulu rüya görmek istemeyen İttifak Holding Konyaspor’da yarın Denizlispor ile iç sahada oynanacak maçın hazırlıkları mutlak kazanmak parolasıyla sürüyor. Kendisi gibi ligde sıkıntılı bir durumda olan rakibinden 3 puan alarak nefeslenmek isteyen yeşil-beyazlılar maça moralli çıkacak. 

Kartal saldıracak

LİGDE son haftalarda iyi futbol oynayan ancak bunu sonuca tam olarak yansıtamayan ekibimizde Denizlispor maçına büyük önem veriliyor. Taraftarı önünde oynayacağı maçta yeni transferlerinin de katkısıyla hücum ağırlıklı bir kadroyla mücadele vermesi beklenen Anadolu Kartal’ı aylar sonrasında taraftarına galibiyet hediye etmek niyetinde. 

Robert Mak 11’e

ANTALYA maçında sakatlanan Miya’nın yokluğunda Robert Mak’ın ilk 11’de sahaya çıkması beklenirken, Aykut Kocaman’ın Antalya maçı kadrosunda fazla değişikliğe gitmemesi bekleniyor. Kocaman’ın Bajic ve Hurtado’yu  maça yedek başlatması ve ikinci yarıda bu oyunculardan yararlanması ise deneyimli teknik adamın planları arasında. TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.