Fenerbahçe'de 'imza' hareketliliği! 5'i 1 yerde...

Fenerbahçe'de 'imza' hareketliliği! 5'i 1 yerde...
Sarı-lacivertli takımda transfer hareketliliği yaşanıyor. 5 yıldız futbolcu için yapılacak teklifler belli oldu

Yeni sezona Jorge Jesus'u takımın başına getirerek başlayan Fenerbahçe , deneyimli hocayla birlikte büyük bir ivme yakaladı ve hem Avrupa Ligi'nde hem de ligde zirveye oynuyor. Transfer çalışmalarına da başlayan Fenerbahçe 5 yıldıza imza attırmayı planlıyor.

Sabah'ın haberine göre Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda adımlarını atan yönetim, kadrodaki yıldız oyuncular için harekete geçti. Takımda kimlerin kalacağı merak edilirken, sözleşmesi sona erecek olan oyuncuların da durumu netleşiyor. Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Alioski, Valencia ve Altay Bayındır'ın yanı sıra İsmail Yüksek ve Crespo gibi kontratı olan isimlerle de görüşme masasında. Pazarlıklarda son durum şöyle:

ALIOSKİ: Jorge Jesus, bu sezon kiralık olarak oynayan tecrübeli sol bekten memnun. Kanarya sezon sonu serbest kalacak Alioski ile yeni anlaşma yapmak istiyor.

VALENCIA: Mukavelesi haziran ayında bitecek olan 33 yaşındaki Ekvadorlu golcü ile 2 yıllık yeni kontrat için görüşme yapılıyor.

ALTAY BAYINDIR: Sezon sonunda sözleşmesi bitecek. 4 yıllık kontrat teklif edildi; cevap bekleniyor.

CRESPO: Portekizli'nin 2024'e kadar imzası var. Ancak şimdiden transferin gözdesi ve daha uzun süreli bir kontrat için görüşmeler sürüyor.

İSMAİL YÜKSEK: İsmini Avrupa'da da duyuran genç futbolcuyu F.Bahçe bırakmayacak. 2025'e kadar mukavelesi bulunan İsmail'in, yıllık 250 bin TL'lik ücreti iyileştirilecek ve süresi uzatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.