Fenerbahçe'den sezonun rekoru

Fenerbahçe'den sezonun rekoru
Atakaş Hatayspor karşısında üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe, karşılaşmayı 4-0 kazandı. Sarı lacivertliler, 15 isabetli şut ile bu sezonun rekorunu kırdı

Atakaş Hatayspor’u konuk eden Fenerbahçe, rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı lacivertliler, baştan sona ağırlığını sahaya yansıttığı maçta ayrıca iki ayrı rekora imza attı.

İlk 45 dakikada 9 isabetli şut çeken Fenerbahçe, içinde bulunduğumuz sezonda, ilk yarılarda bu rakama ulaşan tek takım oldu.

İkinci yarıda da hücum zenginliğini koruyan Jorge Jesus’un ekibi, bu rakamı 15’e yükselterek, aynı zamanda bir maçta en çok isabetli şut çeken ekip olmayı başardı.

Atakaş Hatayspor mücadelesi Serdar Dursun için de önemliydi. Bu sezon Spor Toto Süper Lig’deki ilk golünü kaydeden tecrübeli forvet, hazır bir görüntü verdi.

Dünya Kupası arasında oynanan hazırlık maçlarında da iyi bir performans sergileyen golcü oyuncunun istekli görüntüsü dikkat çekti.

Fenerbahçe’de ön plana çıkan bir diğer isim ise Ferdi Kadıoğlu'ydu. Yüzde 92 pas isabetiyle oynayan genç oyuncu, 9 ikili mücadele kazanıp 4 kez çalım atma başarısı gösterdi.

Ferdi bu performansıyla, sarı lacivertlilerin galibiyetinde önemli rol oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.