Futbolda dev maçların günü

Futbolda dev maçların günü
2022 Dünya Kupası'nın ardından ligler tüm hızıyla devam ederken Avrupa'da bugün birçok önemli karşılaşma oynanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesinde Galatasaray'ın 36, Fenerbahçe'nin 35 puanı bulunuyor. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma 19.00'da başlayacak.

Günün bir diğer zorlu maçında İngiltere F.A. Cup'ta Manchester City ve Chelsea kozlarını Etihad Stadyumu'nda paylaşacak.

Ligde geçtiğimiz perşembe günü oynanan maçta Manchester City, deplasmanda Chelsea'yi Riyad Mahrez'in golüyle 1-0 mağlup etmiş ve sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

İtalya Serie A'da geçtiğimiz sezonun şampiyonu Milan ise sahasında Roma'yı konuk edecek. Dünya Kupası'nın ardından ligdeki ilk maçını kazanan iki ekibin mücadelesi öncesinde Milan 36 puanla üçüncü, Roma ise 30 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Real Madrid'in Villareal deplasmanında puan kaybetmesinin ardından haftayı lider tamamlamayı garantileyen Barcelona ise Atletico Madrid deplasmanında hata yapmak istemiyor.

İspanya Kral Kupası'nda hafta içi iki takım da tur atlamayı başarmıştı. Atletico Madrid, Real Oviedo deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönerken Barcelona, 7 gollü maçta Intercity'yi 4-3'le elemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.