Galatasaray kritik maçta

Galatasaray kritik maçta
Süper Lig'de üç maçtır kazanamayan Galatasaray, son iki maçını kazanarak moral bulan Fatih Karagümrük deplasmanına çıkıyor

GALATASARAY, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Maç beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, haftaya 18 puanla 8. sırada başladı. Ligde yaptığı 10 maçın 3'ünü kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 4'ünü yitiren Fatih Karagümrük ise topladığı 12 puanla 12. sırada yer alıyor.

GALATASARAY, Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Sarı-kırmızılı takım, son 3 maçında Adana Demirspor ve Corendon Alanyaspor ile berabere kalırken, Kayserispor'a da mağlup oldu. Galatasaray, bu maçlarda elde edebileceği 9 puanın sadece 2'sini hanesine yazdırdı. Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı, Karagümrük maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte kaleci Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu, kart görmeleri durumunda 13. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.