Galibiyet Planı

2.Lig’de tehlike hattının hemen üzerinde yer alan 1922 Konyspor’da gözler Karacabey maçına çevrildi
Galibiyet Planı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ikinci devrenin ilk iç saha maçında konuk edeceği Karacabey Belediyespor hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz cumartesi günü topbaşı yapan yeşil-beyazlılar, dünü tek idmanla değerlendirirken, bugün yapacağı antrenmanda ise zorlu karşılaşmanın taktiğini deneyecek. Yavru Kartal yarın gerçekleştirilecek çalışmayla birlikte ise hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.

İkinci devreye deplasmanda aldığı Sakaryaspor beraberliği ile başlayan 1922 Konyaspor, evindeki maçı kazanarak tehlike bölgeden uzaklaşmayı hedefliyor. 1922 Konyaspor ligde 7 maçtır 3 puana hasret. Ara transfer dönemini hareketli geçiren ve kadrosunu yenileyen Yavru Kartal, Sakarya’dan puanla dönmesine karşın Bayburt İl Özel İdare’nin kazanması nedeniyle sıkıntılı bir duruma düştü.

Pilot takım, 20 puanla küme düşme hattı içinde bulunan Bayburt ekibinin averajla üstünde yer alıyor. 1922 Konyaspor, ligde son olarak 13. hafta maçında 3 Aralık’ta evinde Kastamonuspor’u 1-0 mağlup etmişti. Yavru Kartal, daha sonra oynadığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak düşüşe geçti. Temsilcimiz, Karacabey karşısında kazanarak bu kötü seriyi bitirmek ve nefeslenmek istiyor. *HAKAN ÇİMEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.