İkinci yarıdan umutluyuz

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve 2.Başkan Selçuk Aksoy gündeme dair açıklamalarda bulundular
İkinci yarıdan umutluyuz

İkinci yarı öncesinde umutlu söylemlerde bulunan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve 2.Başkan Selçuk Aksoy, bulundukları durumdan çıkacaklarını ve sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını söyledi. Taraftarın kendilerinden beklentilerinin farkında olduğunu söyleyen Başkan Hilmi Kulluk, “Konyaspor’a hiçbir şey olmaz. Biz takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Evet şu an istenilen yerde olmadığımızı biliyoruz ama bu girdaptan çıkacağız” dedi. Başkan Kulluk sözlerini şöyle sürdürdü. “Aykut Kocaman ve bu kadronun yüzde 80’ini geçtiğimiz yıllarda önemli tarihi başarılara imza atmıştır. İlk yarıda yaşanan şanssızlıklar ve hakem hataları nedeniyle istenilen yerde olamadık. Başarılı bir devre arası kampı gerçekleştirdik. Ankaragücü maçının bizim için kırılma noktası olacağına inanıyorum. Futbolcuların gözünde bu ışığı görüyorum. İkinci yarı istenilen takımı İzlettireceğimizi düşünüyorum.” 

“Ayrıca yönetime yapılan eleştirilere de cevap vermek istiyorum. Bunu her zaman söylüyorum, eğer yönetime talip olan varsa, bu işi sizden daha iyi yaparız diyen varsa görevi devretmeye hazırız”. Kulluk ayrıca transfer için de yoğun çaba harcadıklarını özelliklede iç transferde gidecek oyuncular konusunda da ince eleyip sık dokuduklarını sözlerine ekledi. Yeşil-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Selçuk Aksoy ise sözlerine transfere değinerek başladı.

Şu an için Thuram’ın ardından en az 2 oyuncu daha almak için çaba harcadıklarını ifade eden Aksoy, “Bu oyuncular bonservisiyle alınacağı için süreç biraz zaman alıyor. Tekliflerimizi yaptık, cevap bekliyoruz. Bazen her istediğiniz oyuncuyu da alamayabiliyorsunuz. Transfer yapmak kolay değil” diye konuştu. Aksoy gündemdeki isimlere de değinerek sözlerini şöyle tamamladı: “Doğruları yakalamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda oyunculara teklifleri ilettik, kamuoyunda ismi geçen oyunculara son sözümüzü söyledik ve cevap bekliyoruz. Lukoki’nin kulübü olumlu cevap verirse oyuncuyla hemen masaya oturacağız. İç transferde de gidecek futbolcular için çalışmalar sürüyor. Ancak transfer yapmadan oyuncu göndermek istemiyoruz. Biz yönetim olarak takımımıza güveniyoruz.”

SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.