KADER GECESİ

Ligde tehlike hattındaki iki takım ikinci yarının açılış maçında kozlarını paylaşıyor
KADER GECESİ

Düdük Alper Ulusoy’da 

SÜPER Lig’de kısa tatil sona erdi ve ikinci yarı perdesi bugün oynanacak Ankaragücü-Konyaspor maçıyla açılıyor. Ligde ilk yarıyı sıkıntılı bir sıralamada tamamlayan iki ekibin kapışması nefesleri kesecek. Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak ve 20’de başlayacak maçı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Samet Çavuş yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Yalçın Taşkınfurat düdük çalacak. 

Galibiyet hasreti 10 maç 

ARA dönemde transfer yasağını kaldıramayan ve kadrosunu takviye edemeyen Ankaragücü karşısına tek takviyeli kadroyla çıkacak Konyaspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak 10 maçlık galibiyet hasretine Başkentte son noktayı koymak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayarak dün Ankara’ya giden ekibimizde yeni transfer Thuram’ın ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Ankaragücü’nde ise Orgill cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ İLE 28. KEZ

Bundan önce oynanan 27 maçta galibiyetlerde eşitlik var. Süper Lig'in 18.haftasında Ankaragücü’ne konuk olacak Konyaspor, rakibiyle  Süper Lig’de tarihinde 28. maçına çıkacak. 2 takım arasında 27 maçın 11’ini Konyaspor, 11’ini Ankaragücü kazanırken 5 maç da beraberlikle neticelendi. Konyaspor bu maçlarda rakip fileleri 34 kez havalandırırken kalesinde 43 gol gördü. Konyaspor Ankaragücü’ne karşı son dönemlerde üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılar Başkent ekibiyle Süper Lig’de oynadığı son 10 maçın 6’sını kazanırken 2 maçta sahadan gülerek ayrılan taraf Ankaragücü oldu, 2 maç da berabere bitti.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.