Kamp nasıl geçti?

Kartal’ın teknik patronu Belek Kampı sonrası değerlendirmelerde bulundu ve ekledi: Sorunları çözdük
Kamp nasıl geçti?

İTTİFAK Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya kampının güzel bir ortamda verimli geçtiğini belirtti. Takımın kampta verdiği izlenimin olumlu olduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Saha kurgusu iyi olan takımlarla oynadık. Skorlardan ziyade davranış biçimleri önemliydi. Bizi de sıkıntıya sokan saha içindeki davranış biçimlerinin olağanın dışına çıkmasıydı” şeklinde konuştu.

Sorunları düzelttik

SON durumu itibariyle Konyaspor’un sorunlarını düzeltmiş gibi gözüktüğünü belirten deneyimli teknik adam Aykut Kocaman, “Bu sonuçlara da yansıyor. Son derece güzel bir ortamda çalıştı. Sahalar iyi. Verimli ve yoğun bir 8 gün oldu. Şu an Ankaragücü maçına odaklandık. Maçı istediğimiz şekle getirmek için çabalayacağız. İşi doğruya doğru çevirdiğimizi söyleyebilirim” dedi.

Takım bütünlüğü şart

TRANSFER çalışmaları hakkında da konuşan Kartalın teknik patronu Aykut Kocaman, “Bu günleri kurtarmak önemli ama geleceği de inşaa etmek önemli. Geleceği sıkıntıya sokmadan transferleri yapmaya çalışıyoruz. En büyük transferimiz takım bütünlüğünü yakalamak. Eğer bunu başarabilirsek skorlar da yavaş yavaş gelmeye başlayacak. Bunu transferlerle beraber pekiştirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Transfer ihtiyacı var

YENİ transfer ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Kocaman, “Thuram’ı 2 maçta kullandık, takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Daha transfer ihtiyacı olduğunu, Konya kamuoyu gibi ben de biliyorum. Ancak bir yandan kota ve kulübün içinde bulunduğu mali durumu var. Bunları düşündüğümüzde doğru hamle yapmak lazım. Bu anlamda yöneticiler de çalışıyor. İsteklerimizi söyledik, bekliyoruz” diye konuştu. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.