Karatay'da yeni yıldızlar keşfedilecek! İşte başvuru adresi

Karatay'da yeni yıldızlar keşfedilecek! İşte başvuru adresi
Karatay Belediyespor Kulübü, tüm branşlarda gençlerin teknik ve fiziksel yönlerinin geliştirilmesi ile sporculara profesyonel olma yolunun açılması amacıyla altyapı seçmelerini sürdürüyor.

Yetenekli yeni voleybolcuları keşfetmek ve gençleri voleybol sporuna kazandırmak amacıyla çalışma yürüten kulüp, 14-15 Eylül tarihleri arasında Karatay Belediyesi Çimenlik Spor Salonu’nda seçmeler gerçekleştirecek.

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, geleceğin sporcularını belirlemek ve kulübün altyapısını daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda voleybol takımına dahil edilmeleri amacıyla 2012 ile 2016 yılları arası yaş gruplarındaki kız ve erkek sporcuları kapsayan altyapı seçmeleri başlıyor.

voleybol-secmeleri-post.jpg

SEÇMELER 14-15 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi yanındaki Karatay Belediyesi Çimenlik Spor Salonu’nda başlayacak seçmeler; 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Karatay Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı’nın antrenörleri ve teknik heyeti tarafından yapılacak seçmelere katılabilmek için sporcunun istenen belge ve malzemelerle birlikte istenilen gün ile saatte seçmelerin yapılacağı Karatay Belediyesi Çimenlik Spor Salonu’nda olması gerekiyor.

İŞTE SEÇMELERİN YAŞ ARALIĞI, TARİHLER VE SAATLERİ

Voleybol altyapı seçmelerinin yapılacağı tarihler ise şöyle: Kız Takımı için seçmeler 14 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Buna göre 2014, 2015 ve 2016 doğumlu kızlar için seçmeler 14 Eylül Cumartesi günü 10:00 ile 12:30 saatleri arasında; 2012 ile 2013 doğumlu kızlar için ise seçmeler 13:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılacak.

2014, 2015 ve 2016 doğumlu erkekler için ise seçmeler 15 Eylül Pazar günü 10:00 ile 12:30 saatleri arasında; 2012 ile 2013 doğumlu erkekler için de 13:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılacak.

AMACIMIZ YETENEKLİ YENİ VOLEYBOLCULARI KEŞFETMEK VE VOLEYBOL SPORUNA KAZANDIRMAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, voleybola ilgi duyan herkesi seçmelere davet etti. Başkan Hasan Kılca; “Seçmelerle amacımız, kulübümüzün voleybol takımında güçlü bir kadro oluşturarak bu alanda da Karatay’ın söz sahibi olmasını sağlamaktır. Yetenekli yeni voleybolcuların keşfedilmesi, gençlerimizin voleybola ve ülkemiz sporuna hizmet edecek platformdaki yerlerini almasını hedeflediğimiz seçmelerimize voleybola ilgi duyan tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.