Konya'da Başkanlık Voleybol Turnuvası başladı

Konya'da Başkanlık Voleybol Turnuvası başladı
Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Voleybol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun servis atışı ile başladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda oynanıyor. Turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm sporculara başarılar diledi. Akçalar Spor ile Cezaevi Spor arasında oynanan müsabaka ile başlayan turnuvanın ilk maçında Akçalar Spor-Cezaevi Spor’u 2-0 mağlup etti.

1-7.jpg

Başkan Ustaoğlu, “Belediyemizin spora ve sporcuya verdiği değerle bu yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen futbol turnuvamızda 100’ün üzerinde sporcu ter döküyor. Düzenlediğimiz turnuvalarımız hemşehrilerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkanlık Kupası Voleybol turnuvalarıCumartesi ve Pazar günleri hariç günde 1 maç olacak şekilde her gün Saat:19.00'da Atatürk Spor Salonu oynanmaya devam edecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.