Konyaspor 1 puanla yetindi

Yeşil-beyazlılar 27.hafta maçında konuk ettiği Gaziantep FK ile golsüz berabere kalarak 2 maçlık galibiyet serisini sürdüremedi: 0-0
Konyaspor 1 puanla yetindi

Yeni teknik direktörü İlhan Palut idaresinde çıkışa geçen ve ligde oynadığı son 2 maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşan Konyaspor 27.hafta maçında ligin güçlü takımlarından Gaziantep FK ile karşılaştı. İki takımında kazanmak için uğraş verdiği ve çekişymeli bir mücadeleye sahne olan maçta gol olmayınca takımlar sahayı 1’er puanla terk ettiler. 


Maçın Önemli Dakikaları:
*4 Vetrih’in Dicko'ya indirdiği topu bu oyuncunun kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesi sonucu elle müdahale tespit edildi.


*18 Ceza sahası içinde topla buluşan Maxim'in sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Eray'dan oyun alanına döndü. 


*30 Ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Jevtovic'in gelişine vurduğu meşin yuvarlak, kaleci Günay Güvenç'te kaldı. 


*36 Savunma arkasına atılan ara pasla topla buluşan Cikalleshi kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ama gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.


*37 Mirallas'ın altıpas üzerinden vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.


*41 Ara pasla ceza alanına giren Dicko şutunu çekti ve fileleri havalandırdı ancak yardımcı hakemin uyarısıyla gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.


*42 Miranda’nın Guilherme’nin topuğuna yaptığı sert müdahaleye hakem ve VAR kırmızı kart kararı veremedi.


*45 Sol kanattan gelişen Gaziantep FK atağında Morais'in ortasına Diomande ters bir vuruş yaptı, top az farkla yandan dışarı gitti.


*51 Sağ kanattan gelişen Konyaspor akınında Skubic’in ortasında  Cikalleshi’nin kafa vuruşu kalecide kaldı. 


*52 Marko Jevtovic, kalenin boş olduğunu görünce rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yaptı top üsten auta gitti. 


*57 Gaziantep FK adına şanssız an Kevin Mirallas tarafından yapılan vuruş direkten döndü.


*72 Bu dakika içerisinde ceza sahasında oluşan karambolde önce Amir, ardından ise Sekidika’nın şutları savunmaya çarptı.

***

İttifak Holding Konyaspor: Eray Birniçan, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Jevtovic, Diamonde, Sekidika (Dk. 82 Daci), Milosevic (Dk. 65 Hadziahmetovic), Rahmanovic (Dk.46 Miya), Cikalleshi

Gaziantep: Günay Güvenç, Olkowski, Djilobodji, Miranda (Dk. 74 Ertuğrul Ersoy), Alin Tosca, Morais (Dk. 74 Güray Vural), Vetrih, Sousa, Maxim (Dk 79 Enver Cenk Şahin), Mirallas (Dk. 79 Bilal Beşikçioğlu), Dicko (Dk. 83 Kenan Özer) 

Sarı kartlar: Dk. 14 Rahmanovic, Dk. 48 Diomande (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 42 Miranda, Dk. 54 Dicko (Gaziantep)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.