Konyaspor’a son dakika şoku

Ligde tehlikeli bölgenin uzağında kalmayı hedefleyen iki takım Kasımpaşa ile Konyaspor’un 30.haftanın kapanış maçındaki mücadelesinde 90+’larda gelen goller skoru belirledi: 1-1
Konyaspor’a son dakika şoku

Konyaspor 30. haftanın kapanış maçında kendisi gibi tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaştı. Yeşil-beyazlılar 90+2’de bulduğu golle zorlu deplasmanda galibiyete ulaşmak üzereyken, bu sevinci 90+7’de yenen gol hevesleri kursakta bıraktı. Uzatma dakikalarında atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 sona ererken takımlar puanları paylaştı. İlk 10 dakika hariç oyunu kendi yarı alanında kabul eden ve sadece ani ataklarla yüklenmeyi tercih eden yeşil-beyazlılar 3.bölgede etkisiz kaldı.

İki takımında etkisiz kaldığı ve gol pozisyonu üretemediği maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısı daha zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenirken, futbolseverler bu yarıda da futbol adına pek bir şey göremedi. Oyunun son bölümlerinde daha etkili olan Konyaspor aradığı golü ise 90+2’de buldu. Bu dakika içerisinde Bytyqi’nin sol kanattan harika ortasına oyuna 88’de giren Kravets kafayla dokundu: 0-1.

Konyaspor bu golle galibiyete ulaşmak üzereyken 90+7’de Kasımpaşa’dan Hajradinovic ceza yayı üzerinden sert şutu Sehic’in müdahalesine rağmen filelerle buluştu ve ekibimiz galibiyete ulaşmak üzere olduğu maçı beraberlikle kapatarak 2 puan kaybetti. !-1 sona eren maçın ardından Konyaspor puanını 33’e çıkartırken, Kasımpaşa ise puanını 31 yaptı.

Maçın Önemli Dakikaları:

*10 Aytaç ceza yayı üzerinden sert vurdu top az farkla auta çıktı. 
*21 Sehic topla gereksiz yere oynayınca Konyaspor kalesi büyük bir tehlike atlattı.  Koomson’a kaptırdığı topu geri alarak gole izin vermedi. 
*29 İlk tehlikeli akınını geliştiren Konyaspor’da Sekidika ceza alanına girip Milosevic’i golle buluşturmasını araya giren Derrick engelledi.
*42 Abdülkerim’in harika pasıyla topla buluşan Shengelia ceza alanına girmek yerine şut çekme tercihi Haddadi’den döndü.
*44 Sağdan yapılan ortada savunmadan seken top ceza alanı dışından Hajradinovic’in önünde kaldı. Sert şutu Sehic çıkardı. 
*79 Guilherme’nin pasında ceza alanı dışında topla buluşan Sekidika uzaktan şansını denedi ama vuruş etkili olmadı.
*80 Drinkwater’in sağdan ortasında Tosic’in kafası az farkla auta çıktı. 
*87 Guilherme’nin ortasında penaltı noktasında topla buluşan Amir çok kötü vurunca öne geçme fırsatı kaçtı. 
*90+2 Sol kanattan Bytyqi'nin ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Artem Kravets'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1
*90+7 Yusuf’un sağ kanattan ortasında Varga'nın indirdiği topu alan Hajradinovic ceza yayından yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1

Konyaspor’a son dakika şoku

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Volkan Bayarslan, İlker Takpak, Yusuf Bozdoğan

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Luckassen (Dk. 70 Sadiku), Tosic, Haddadi, Aytaç Kara, Bistrovic, Drinkwater (Dk. 87 Varga), Koomson (Dk. 74 Yusuf Erdoğan), Hajradinovic, Thelin (Dk. 75 Koita)

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Jevtovic (Dk. 62 Diomande), Hadziahmetovic, Shengelia (Dk. 62 Bytyqi), Milosevic (Dk. 61 Rahmanovic), Sekidika (Dk. 86 Miya), Cikalleshi (Dk. 87 Kravets)

Goller: Dk. 90+2 Kravets (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 90+7 Hajradinovic (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 71 Rahmanovic (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 88 Bistrovic (Kasımpaşa)

Konyaspor’a son dakika şoku

Konyaspor’a son dakika şoku

Konyaspor’a son dakika şoku

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.