Konyaspor’da huzurluyum

Yeşil-beyazlıların başarılı stoperi Ahmet Çalık: "Konyaspor'da huzurluyum ve uzun yıllar kalmak isterim"  dedi
Konyaspor’da huzurluyum

Konyaspor’un deneyimli stoperi Ahmet Çalık, yeşil-beyazlı takımda mutlu ve huzurlu olduğunu belirterek, uzun yıllar takımda kalmak istediğini söyledi. Konyaspor’da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkati çeken 27 yaşındaki stoper Ahmet Çalık, yeşil-beyazlı ekibin YouTube kanalına konuk olarak taraftarın sorularını cevaplandırdı. Mevkisi olan savunmada güzel bir sezon geçtiğini dile getiren Ahmet Çalık, “Savunmada güzel maçlarımız oldu. Bu sadece benim ve defans hattının değil tüm takımla beraber yaptık. Çok şükür benim adıma güzel bir sezon oldu” dedi.

 

Konyaspor’a geliş sürecini de anlatan Ahmet Çalık, “Gelmeden önce abimle konuştuğumda tercihimin burası olmasını çok istedi. Futbolda önemli başarılar yakalamış bir şehir. Konyaspor’un düzenli, taraftarının iyi ve camia takımı olduğunu söyledi bana. Geldiğimde de gördüm, Konyaspor deplasmanı zor bir deplasmandı. Taraftarı, stadıyla beraber futbol şehri olması tercih etmemde etkin rol oynadı. İyi ki de gelmişim. Aile ortamı var. Herkes birbirini seviyor” şeklinde konuştu.  

 

Konyaspor’da mutlu ve huzurlu olduğunu ifade eden başarılı stoper, “Herkes beni kısa sürede benimsedi. Taraftarımız da benim için güzel yorum yapıyor. Uzun yıllar kalmak isterim ama futbolun ne getireceğini kestirmek zor. Temennim burada yıllarca kalıp başarılar yakalamak. Sözleşme işi yönetim ve hocalarımızın bileceği iş ama Konyaspor’da futbol oynadığım için mutluyum” dedi. Ahmet Çalık, ‘100. yıl kadrosunda olman seni heyecanlandırıyor mu?’ sorusuna ise; “Elbette heyecanlandırıyor. Çok önemli bir sezon olacak. İnşallah kulüp ve taraftar adına her şey güzel olur” yanıtını verdi. *CİHAD ALPAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.