Konyaspor potada zorlanmadı

Konyaspor Basketbol bu akşam konuk ettiği Sigortam.Net'i farklı mağlup etti
Konyaspor potada zorlanmadı

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket 20.hafta maçında bu akşam Sigortam.Net ile karşılaştı. Ligde play-off savaşı veren Dev Kartal, evinde hata yapmadı ve salondan 27 sayı farkla 82-55  galip ayrıldı.

Maçın başında Arda Erdoğan ve Hazer Avcı'nın hem kendi skorlarını bulması, hem hücumu yönlendirmesiyle Konyaspor 8. dakikada 18-8 öne geçti. Sigortam.net'in 1 asiste karşın 5 top kaybı yaptığı ilk periyod, Umipig'in de devreye girmesiyle 20-10 Konyaspor üstünlüğüyle tamamlandı.

Konyaspor ikinci periyoda 15-3'lük seri ile giriş yaptı ve 4. dakikada fark 22'ye çıktı. Sigortam.net; Brayon Jamar Blake ile skor üretmeye başladı ancak fark 18'e kadar yükseldi ve devreyi 47-29 sona erdi.

Üçüncü periyodda savunmalar sertleşti ve ilk 5 dakika karşılıklı sayılarla geçildi. Sigortam'ın baskısı sonuç vermedi ve Konyaspor son çeyreğe 65-45 önde girdi. 

Bitime 6 dakika kala skor 69-49 iken Isiah Umipig sakatlanıp kenara gitti. Karşılaşma 82-55 Konyaspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.