Konyaspor’un gollü sezonu!

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu 50 puanla 11. sırada tamamlayan Konyaspor, attığı ve yediği gol istatistiklerinde geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir grafik sergiledi
Konyaspor’un gollü sezonu!

Konyaspor uzun maraton sonunda bu maçlarda rakip fileleri 49 kez havalandırırken, kalesinde de 48 gole engel olamadı ve ligi artı 1 averajla tamamladı. Konyaspor, 2019-2020 sezonunda ise oynadığı 34 maçta 36 kez gol sevinci yaşayabilirken, kalesinde de 52 gol görmüş ve sezonu eksi 16 averajla tamamlamıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sezon daha fazla karşılaşma oynamasına karşın, kalesinde gördüğü gol sayısını aşağıya çekmeyi başarırken, attığı gol sayısında da önemli bir artış sergiledi.

Anadolu Kartalı galibiyet sayısında da geçtiğimiz yıla göre daha iyi bir grafik çizerken, beraberlik ve mağlubiyette ise dengeli bir görüntü sergiledi. Yeşil-beyazlılar, 34 haftalık 2019-2020 sezonunda oynadığı mücadelelerde 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etmişti. Yeşil-beyazlılar, bu sezon ise çıktığı 40 maçta, 12 galibiyet elde ederek geçtiğimiz sezona göre galibiyet sayısını 4 artırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.