KONYASPOR ZORLU SINAVDA

KONYASPOR ZORLU SINAVDA
Ligde son 2 maçını kazanamayan Konyaspor, yarın lider Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak . Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak maç saat 17.00’de başlayacak. Anadolu Kartalı, zorlu maçtan zaferle dönerek zirveden kopmamaya çalışacak

KONYASPOR, Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta maçında yarın lider Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. İki takım açısından da zorlu geçecek olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılığını Mehmet Emin Tuğral ve Gökhan Barcın yapacak. Konyaspor bugün yapacağı idmanla hazırlıklarına nokta koyacak ve ardından Adana’ya giderek kampa girecek.

YEŞİL-Beyazlılarda kart cezalısı bulunmazken, sakatlığı süren Cebrail Karayel dışında eksik bulunmuyor. Cezasını tamamlayan Calvo ise yarınki maçta forma giyebilecek. Süper Lig’de oynadığı son iki maçta 1 mağlubiyet ve 1 yenilgi elde ederek 3 puana hasret kalan Arabam.com Konyaspor, lider Adana Demirspor karşısına puan ya da puanlar parolasıyla çıkacak. Anadolu Kartalı, son haftalarda iyi futbol sergileyen ve etkili hücum oyuncuları olan Adana Demirspor maçından en az 1 puanla ayrılarak, zirve ile puan farkının açılmasına engel olmaya çalışacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.