Konyaspor’un rakibi Kayserispor

Konyaspor’un rakibi Kayserispor
Konyaspor, Süper Lig’in 14. haftasında yarın saat 17.00’da Kayserispor’a konuk olacak

KONYASPOR, Katar’da 20 Kasım’da başlayıp, 18 Aralık’ta sona erecek Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilecek 45 günlük ara öncesinde son maçını yarın deplasmanda Kayserispor ile oynayacak. Kayseri Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’da başlayacak. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen maçı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılığını Candaş Elbil ve Furkan Ürün yapacak. Konyaspor dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından karayoluyla Kayseri’ye gitti.

YEŞİL-Beyazlı temsilcimiz bugün burada yapacağı taktik antrenmanıyla çalışmalarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Anadolu Kartalı’nda sakatlığı bulunan Endri Çekiçi’nin yanı sıra kart cezalıları Adil ve Uche yarınki maçta forma giyemeyecekler. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta Trabzon deplasmanında forma giyemeyen Muhammet Demir’in de tedavisi devam ederken, tecrübeli futbolcunun durumu maç günü yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacağı belirtildi. Ancak, Muhammet Demir’in oynama ihtimalinin zayıf olduğu da gelen bilgiler arasında.

KONYASPOR, son haftalarda çıkışa geçen ve kendisinden 2 puan önde bulunan Kayserispor karşısında kazanarak hem 5 maçlık kazanamama serisine son vermek, hem de lig arasına moralli girmeyi hedefliyor. Anadolu Kartalı, geçtiğimiz sezon da 5 maçlık kazanamama dönemi yaşamış, iç sahada Kayserispor ile oynadığı maçta bu seriye son vermişti. Konyaspor, yine Kayserispor maçına denk gelen kazanamama serisini bu kez deplasmanda sonlandırmayı amaçlıyor. *TOLGA DURMAZ

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.