Korner direği ile transfer duyurdular

Korner direği ile transfer duyurdular
Hoffenheim, Schalke 04'ten Marius Bülter'i renklerine bağladığını duyurdu. Hoffenheim, Marius Bülter transferini sıra dışı bir video ile açıkladı. Söz konusu videoda Ozan Kabak da yer aldı

Hoffenheim, Schalke 04'ten Marius Bülter'i renklerine bağladığını duyurdu. Hoffenheim, Marius Bülter transferini sıra dışı bir video ile açıkladı. Söz konusu videoda Ozan Kabak da yer aldı.

Alman ekiplerinden Hoffenheim, Schalke 04 forması giyen Marius Bülter'i transfer etti. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 3 milyon Euro karşılığında Hoffenheim'ın yolunu tuttu.

MARIUS BÜLTER 3 YILLIĞINA HOFFENHEIM'DA

Marius Bülter, Hoffenheim ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan Hoffenheim, Marius Bülter transferini sosyal medya hesabından yüzleri güldüren bir video ile paylaştı.

OZAN KABAK DETAYI

Söz konusu görüntülerde Hoffenheim-Schalke 04 maçında Marius Bülter ile Ozan Kabak ikili mücadeleye giriyor ve Alman futbolcu aldığı darbe ile köşe bayrağını kırıyor.

Daha sonra Marius Bülter'in elinde köşe bayrağı ile kulüp binasına geldiği ve "Üzgünüm" ifadelerini kullandığı görülüyor.

Hoffenheim'ın bu transfer duyurusu kısa süre içinde sosyal medyada gündeme otururken, paylaşım büyük etkileşim aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.