Montella: İzlanda maçında Umut Nayir'e ihtiyacımız vardı

Montella: İzlanda maçında  Umut Nayir'e ihtiyacımız vardı
İzlanda maçında Kerem Aktürk'e asist yapan Konyasporlu Umut Nayir hakkında konuşan A Milli Türkiye Futbol takımı teknik direktörü Vincenzo Montella, ", İzlanda maçında Umut Nayir forvette görev aldı çünkü bu maçta ona ihtiyacımız vardı," dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya ve Türkiye’nin ortaklaşa düzenlediği "MeeTürkItaly" toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Montella, milli takım oyuncularının performansına ve Dünya Kupası’na hazırlık süreçlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

vincenzo-montella-1697296037.jpg

Montella, takımın oynadığı tüm maçları rakiplerine göre değerlendirdiklerini belirterek, "İhtiyacımız olan ve milli takıma katkıda bulunacak futbolcuları her zaman kadromuza alıyoruz. Örnek vermek gerekirse, İzlanda maçında Umut Nayir forvette görev aldı çünkü bu maçta ona ihtiyacımız vardı," ifadelerini kullandı.

Her Maça Final Gözüyle Bakıyoruz

Vincenzo Montella, Dünya Kupası'na katılmanın, Avrupa Şampiyonası’nda yer almaktan çok daha zor olduğunu vurgulayarak, her maça final gözüyle baktıklarını belirtti. UEFA Uluslar Ligi'nde Galler beraberliği ve İzlanda galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Montella, "Çok yoğun ve pozitif bir hafta geçirdik. Grupta rekabet oldukça yüksek. Uluslar Ligi sayesinde hazırlık maçlarını bitirdik ve rekabetin olduğu bir turnuvada yer almak hoşuma gidiyor," dedi.

Arda Güler ile Özel İletişim

Basın toplantısında Montella’ya, milli futbolcu Arda Güler'in maç esnasında sık sık yedek kulübesiyle iletişime geçmesi hatırlatıldı. Montella, Arda’nın futbol oynarken büyük keyif aldığını belirterek, "Onu izlerken hepimiz çocukluğumuza dönüyoruz. Arda, büyük hayalleri olan bir futbolcu ve onunla sürekli iletişim halinde olmak bana keyif veriyor," dedi.

ardi.jpg

Milli Oyuncuların Süper Lig'e Dönmesi Beni Üzmüyor

Montella, bazı futbolcuların Avrupa kulüplerinden Süper Lig’e dönmesi hakkında, "Milli futbolcuların Süper Lig'e geri dönmesi beni üzmüyor. Önemli olan, futbolcuların huzurlu olmaları ve düzenli olarak maçlarda oynayabilmeleri. Nerede oynadıkları değil, sürekli forma giymeleri önemli," şeklinde konuştu.

Son olarak Montella, milli takım kapılarının her futbolcuya açık olduğunu ve tüm oyuncuların performanslarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.