POTADA BURSA MESAİSİ

POTADA BURSA MESAİSİ
Konyaspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Koç Engin Gençoğlu yönetiminde çalışan yeşil-beyazlılarda tek hedef galibiyet

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, cumartesi günü taraftarının önünde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. İstanbul deplasmanında Darüşşafaka’ya son saniye basketiyle mağlup olan yeşil-beyazlılar, bir günlük dinlenmenin ardından Salı günü Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda toplandı ve Başantrenör Engin Gençoğlu yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Potanın Kartalları hafta boyunca günde yapacağı tek idmanla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam edecek.

TEMSİLCİMİZ cuma günü yapacağı taktik ve şut çalışmasının ardından da hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ligde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan Konyaspor Basketbol, bir maçı eksik ve kendisiyle aynı galibiyete sahip Bursaspor’u mağlup ederek yükselişe geçmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlı teknik heyet ve yöneticiler de taraftarları maça davet ederek destek istediler. Yöneticiler, “Zorlu müsabakada taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyacımız olacak. Taraftarımızın tribünleri doldurmalarını ve son ana kadar takıma destek olmalarını temenni ediyoruz” şeklinde konuştular.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.