Potada galibiyet sesleri

Potada galibiyet sesleri
AYOS Konyaspor, Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında deplasmanda Darüşşafaka ile karşılaşacak. Galibiyet hesapları yapılıyor

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında 4 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Dev Kartallar, dün öğleden sonra Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda başantrenör Engin Gençoğlu yönetiminde taktik ağırlıklı çalıştı. AYOS Konyaspor, mücadele için cumartesi günü sabah saatlerinde hava yolu ile İstanbul’a giderek kampa girecek. Ligde geride kalan 8 maçta 4 galibiyet ve 4 yenilgi alan Dev Kartallar, 6. sırada yer alıyor.

TEMSİLCİMİZ, sezonun ilk yarısını ilk 8 içinde tamamlayarak Türkiye Kupası vizesi almayı hedefliyor. Başantrenör Engin Gençoğlu da hedeflerinin Türkiye Kupası’na katılmak olduğunu belirterek, bu hedef için sonuna kadar savaşacaklarını vurguladı. Öte yandan yeşil-beyazlı ekibin rakibi Darüşşafaka, dün akşam Avrupa maçına çıktı. Daçka, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Alman ekibi Riesen Ludwigsburg ile karşılaştı. Yeşil-siyahlı takım, dün izin yaptıktan sonra mücadelenin hazırlıklarına bugün koç Selçuk Ernak yönetiminde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.