Potada Kocaeli hazırlığı

Konyaspor Basketbol, 27. hafta maçında önümüzdeki pazar günü sahasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaşacak
Potada Kocaeli hazırlığı

Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, 27. hafta maçında önümüzdeki pazar günü sahasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaşacak. İzmir deplasmanında Bornova Belediyespor’a mağlup olarak zirve yarışında önemli bir kayıp veren yeşil-beyazlılarda, bir günlük iznin ardından Kocaeli mücadelesinin hazırlıkları başladı.

 

Konyaspor Basket dün öğleden sonra Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda toplanarak, Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Konyaspor Basketbol hazırlıklarını hafta boyu sürdürecek. Yeşil-beyazlılar cumartesi günü yapacağı son antrenmanın ardından da hazırlıklarına nokta koyacak ve maç saatini bekleyecek. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Kaan, Oğulcan ve Cengiz Aydın’ın Kocaeli Büyükşehir maçında forma giyemeyecekleri belirtildi.

 

ÜST üste gelen yenilgilerle zirvenin uzağında kalan Konyaspor Basketbol, 26. haftayı 41 puanla dördüncü basamakta kapatarak normal sezonu birinci sırada tamamlama şansını mucizelere bıraktı. Konyaspor Basketbol, ligin geri kalan haftalarında iyi sonuçlara imza atarak, play-off’a iyi bir sıralamadan girmenin hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.