Potada kritik viraj

Konyaspor Basketbol, 22. hafta maçında bugün sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelece
Potada kritik viraj

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Konyaspor Basketbol, 22. hafta maçında bugün sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Çekişmeli ve zorlu geçmesi beklenen karşılaşmayı Önder Yılmaz, İsmail Binbir ve Cemil Uygül’den oluşan hakem triosu yönetecek. 

YEŞİL-Beyazlı temsilcimiz dün yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Konyaspor yeni hocasıyla çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak, play-off yarışına dâhil olmak ve yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı takımın Başantrenörü Okan Çevik, takımın dağınık yapısını değiştirmek adına gayret gösteriyor. 

ÇARŞAMBA günü göreve başlayan deneyimli antrenör yoğun bir mesaiye girdi. Çevik, takımla yaptığı toplantılarda kaliteli bir takım olduklarını ve bunu da sahaya yansıtmaları gerektiğini anlatıyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler de basketbolseverleri maça davet ederek, destek çağrısında bulundular. Ligin 22. Haftasındaki 4 maç bugün, 2 maç ise Pazar günü  oynanacak. SPOR SERVİSİ 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.