Potada moraller yerinde

Potada moraller yerinde
Konyaspor Basketbol’da, 3 maç aradan sonra gelen galibiyetin mutluluğu yaşanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol’da, 3 maç aradan sonra gelen galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Ligin 8. haftasında Aliağa Petkimspor’u konuk eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, rakibi karşısında zorlansa da karşılaşmayı 89-84 kazanmasını bildi ve 3 hafta aradan sonra taraftarıyla birlikte galibiyet sevinci yaşadı. Geride kalan 8 karşılaşmada, 4 mağlubiyet ve 4 yenilgi elde eden Konyaspor Basketbol, 12 puan ve maç fazlasıyla altıncı sıraya yükseldi. Aynı galibiyet ve mağlubiyeti bulunan Aliağa Petkimspor da haftayı yedinci basamakta tamamladı. Konyaspor Basketbol, önümüzdeki pazar günü ise İstanbul deplasmanında Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek.

Konyaspor Basketbol bugün izin yaparken, yarın öğleden sonra gerçekleştireceği idmanla Darüşşafaka maçının hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan yeşil-beyazlı takımın Koçu Engin Gençoğlu, Aliağa galibiyetini değerlendirdi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gençoğlu şu cümlelere yer verdi:

“Son 3 haftadır iyi basketbol oynayıp kaybetmek, takımın üstünde ister istemez bir baskı oluşturdu. Bu haftanın başından itibaren 5 oyuncunun sakat ve hasta olması bütün hafta antrenman düzenimizi bozdu. Alex Perez ve Can Altıntığ antrenman yapmadan maça çıktılar ve çok büyük özveri ile oynadılar. Çok önemli bir galibiyet aldık.”

“İlk çıkan takım için 4 galibiyet önemli. Şu an puan cetvelinde ilk 8’teyiz. İlk yarıyı dabu sıralamada tamamlamak ve Türkiye Kupası’na katılmak istiyoruz. Kaybettiğimiz iki maçı kazansak şu an bambaşka şeyler konuşacaktık. Ancak lig uzun bir maraton. Bir parantez de taraftarımıza ve futbol takımımıza açmak istiyorum. Taraftarımız bize büyük bir enerji verdi. İlhan Palut hocam ve oyuncuları, bizim uğurumuz oldular. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.