Potada müthiş geri dönüş

Basketbol Liginin üçüncü haftasında Mamak Belediyespor'u konuk eden Konyaspor Basket salondan galip ayrılarak 3'te 3 yaptı
Potada müthiş geri dönüş

Misli.com TBL üçüncü haftasında İlk yarıyı geride kapatan Beysu Konyaspor ikinci yarı etkili bir geri dönüşe imza atarak Mamak Belediyesi'ni 87-85 mağlup etti. Mamak karşılaşmaya 7-0 ile başladı. Bu dakikalarda tutuk olan temsilcimiz, hücumdan eli boş dönerek farkı açılmasını durduramadı. İlk çeyreği 32-19 Mamak farklı önde geçti. İkinci çeyreğe yayın gerisinden çok hızlı başlayan Mamak'a temsilcimiz reaksiyon göstermekte zorlandı. Hazer'le ayakta kalmaya çalışan Konya yine de farkı kapatamadı. İkinci çeyrek sonunda da Mamak 51-35 ile farklı üstünlüğünü korudu. 
Üçüncü çeyreğe iki ekip de karşılıklı boş atışlarla başladı. Çeyreğin ikinci yarısında Mehmet ve Tayfun'dan arka arka gelen kritik sayılarla Konyaspor farkı eritmeye başladı ve 38 saniye kala uzun zaman sonra farkı tek haneye çekti. Üçüncü çeyrek 67-58 Mamak'ın 9 sayılık üstünlüğüyle geçildi. 

Son çeyreğe Konyaspor, Morgan'ın 5 sayılık sekansıyla iyi başladı. Temsilcimizin dönüşü karşısında arka arkaya zorlama atışlara giden Mamak, farkın kapanmasını durduramadı. Tayfun ile iyi bir geri dönüş yakalayan Konya, dışardan da isabet bulunca 02:42 dakika kala farkı 2'ye çekti (77-79). 01:26 dakika kala Konyaspor, Morgan'ın sayısıyla öne geçti (84-82) Kalan dakikalarda da üstünlüğün bırakmayan Konyaspor karşılaşmadan 87-85 galibiyetle ayrıldı.
Beysu Konyaspor'da: Matt Morgan 26 sayı-4 ribaund-4 asist-4 top çalma, Mehmet Özdoğan 18 sayı, Tayfun Erülkü 14 sayı-7 asist ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.