Potanın Kartalı galibiyet peşinde

Konyaspor Basketbol, ikinci yarının ilk haftasında yarın sahasında İstanbul Basket ile karşılaşacak
Potanın Kartalı galibiyet peşinde

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ikinci yarının ilk haftasında yarın sahasında İstanbul Basket ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.45’te başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor Basketbol son sırada yer alan rakibini mağlup ederek, ikinci devreye iyi bir giriş yapmak istiyor. İlk yarıda çıktığı 15 maç sonunda 8 galibiyet ve 7 yenilgi alan yeşil-beyazlı temsilcimiz 23 puanla dokuzuncu basamakta yer alıyor. Sezonun ilk maçında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket 72-61’lik skorla kazanmıştı.

Konyaspor Basket ayrıca son 5 iç saha maçının ikisini kazanabildi. Sahasında Akhisar, Balıkesir ve Finalspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar, Anadolu Basket ve Bornova Belediyespor maçlarından ise galibiyetle ayrıldı. İstanbul Basket ise genç kadrosuyla düşmeme mücadelesi verirken, 15 maç sonunda tek galibiyet alabildi. İstanbul Basket, lig lideri Akhisar Basketbol’u yenerek güven kazandı. Konyaspor işi sıkı tutarak sürprize izin vermemek, ikinci devreye galibiyetle başlamayı hedefliyor. *YÜKSEL CEVCEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.