Selçuklu, Türkiye 2.si oldu

Selçuklu, Türkiye 2.si oldu

Türkiye şampiyonluğu fırsatını kaçıran temsilcimiz 75 ilden 132 takımın katılımı ile gerçekleşen TFF U17 Türkiye Şampiyonasını ikinci sırada tamamladı.

Selçuklu Belediyespor Kulübü U17 Futbol Takımı, Türkiye ikincisi oldu. Türkiye Şampiyonası 2. Kademe final maçında Kütahya Yeşilayspor’u 3-0 yenerek şampiyonada adını son dört takım arasına yazdıran Mavi-beyazlılar, Kastamonu’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Dörtlü Final müsabakalarına da çok iyi başlangıç yaptı. Temsilcimiz yarı final maçında karşılaştığı Anadolu Bingölspor’u normal süresi 3-3 berabere biten maçta penaltılarla 7-5 geçerek finale çıktı. Yarı finalin diğer maçında ise İstanbul temsilcisi Eroğluspor, Bursa ekibi Kestel Belediyespor’u 1-0 yenerek finalde Selçuklu Belediyespor’un rakibi oldu.
Selçuklu Belediyespor, İstanbul ekibi Eroğluspor ile Kastamonu Gazi Stadyumu’na şampiyon olmak için karşı karşıya geldi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği maçta rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz iki penaltı atışından yararlanamadığı ve sayısız fırsatı değerlendiremediği maçta şansız bir şekilde sahadan 1-0 mağlup oldu. Türkiye şampiyonluğu fırsatını kaçıran temsilcimiz 75 ilden 132 takımın katılımı ile gerçekleşen TFF U17 Türkiye Şampiyonasını ikinci sırada tamamladı. Selçuklu Belediyespor’a kupa ve madalyalarını; TFF Amatör İşler Koordinatörü, TASKK Genel Başkan Vekili Remzi Ay verdi. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Türkiye Şampiyonu olan U16 Takımımızın ardından bu sezon ikinci kez kupa sevinci yaşatan ve tarihe geçen U17 takımımızı tebrik ediyorum” ifadeleriyle genç sporculara desteğini gösterdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.