Seydişehir'de heyecan başladı: Yaz dönemi verimli geçecek

Seydişehir'de heyecan başladı: Yaz dönemi verimli geçecek
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz spor okullarının açılışı Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olam 2024 Yaz Spor Okullarında yaz tatili süresince 12 branşta eğitim verilecek. Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu 7-14 yaş arası öğrencilerin 1 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Kapalı Spor Salonunda Judo, Karate, Kuraş, Bocce, Taekwondo, Güreş, Okçuluk, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Futsal branşlarında eğitim alacaklarını belirtti. Seydişehir’de öğrencilere sportif faaliyetler noktasında hizmet etmek için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Soner Balcı, sporcu gençlerin yeteneklerini keşfetmenin yanında sporculara dayanışmayı, paylaşmayı ve birlikte mücadele etmeyi öğrettiklerini kaydetti.

1-5.jpg

Yaz spor okulları kapsamında öğrencilerin sportif faaliyetlerde yaz tatillerini daha verimli geçireceklerini kaydeden Belediye Başkanı Ustaoğlu;” yaz spor okullarımızda 1.850 öğrencilerimiz 1 Temmuz -30 Ağustos tarihleri arasında Judo, Karate, Kuraş, Bocce, Taekwondo, Güreş, Okçuluk, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Futsal olmak üzere 12 branşta eğitim alarak hem yaz tatillerini verimli geçirecek hem de sporla iç içe olacaklar. Bizler, Mustafa Kemal’in dediği gibi ülkemizin spor yapan gençlerimizin omuzlarında daha aydınlık yarınlara yürüyeceğine inanıyoruz. Çünkü sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur, sporsuz bir toplum gerilemeye mahkumdur. Seydişehir’imizin en kapsamlı eğitimini veren ve her yıl onlarca başarıya imza atan Belediye Spor kulübümüzde sizlerin başarısı için gayret ediyoruz.

1-9.jpg

Belediyemiz bünyesinde bulunan Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübünde 9 branşta toplam, 2073 lisanslı sporcu bulunmakta olup, ilçemizde faal olarak toplam 12 adet Spor Kulübünde 13 branşta, toplam 4.640 lisanslı sporcu yer almaktadır. Seydişehir’imizin sportif faaliyetlerinin ne kadar başarılı olduğunu bu rakamlar ortaya koymaktadır. Hep birlikte bu rakamlarım daha da artması için hayret edeceğiz. Bu düşüncelerle yaz spor okullarımızın öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyor tüm gençlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Kapalı Spor Salonunda yapılan Yaz Spor Okulları açılış programına Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, sporcular ve veliler katıldı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.