SIKINTIMIZ COŞKU EKSİKLİĞİ!

SIKINTIMIZ COŞKU EKSİKLİĞİ!
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trabzonspor maçını bir fırsat maçı olarak gördüklerini söyledi. Palut, son haftalardaki sıkıntının ise performans düşüklüğü değil coşku eksikliği olduğunu ifade ederek, “Önümüzde altın değerinde 6 puan var” dedi

ARABAM.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunarak, Trabzonspor mücadelesini bir fırsat maçı olarak gördüklerini söyledi. Palut son haftalardaki sıkıntının ise performans düşüklüğü değil coşku eksikliği olduğunu ifade etti. Palut açıklamasında şu cümlelere yer verdi. “Salı günü itibariyle hazırlıklara başladık. Kadro anlamında Endri’den faydalanamayacağımız bir karşılaşma olacak. Çekiçi, ancak Dünya Kupası arasından sonra aramıza katılabilecek. Onun dışında tam kadro çalışıyoruz. Trabzonspor deplasmanı her zaman için en zor deplasmanlarından biri. Analizlerimizi yapıyoruz oyuncularımızla. Onları nasıl durdurabiliriz? Biz nasıl ofansif manada etkili olabiliriz? Bunların çalışmalarını yapıyoruz.”

“LİGİN geneline baktığınız zaman bir süredir galibiyet alamıyoruz. Evet bu maçlar içerisinde kazanacağımız maçlar da oldu. Beraberliğin doğal sonuç olduğu maçlar da oldu. Ama bir şekilde bu seriye bir yerde son vermek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki her maçı bir fırsat olarak görüyoruz. Trabzonspor maçı da böyle bir karşılaşma olacak”. İlhan Palut, takımın son haftalarda takımdaki performans ve mental anlamdaki düşüklüğü ile ilgili soruya ise şöyle cevap verdi. “Aslında sayılar bize bu form düşüklüğünü destekleyici datalar sunmuyor. Yani takımımız yeterince koşuyor. Yeterince mücadele ediyor evet. Ben bir coşku eksikliği açıkçası görüyorum. Özellikle iç saha maçlarımızda daha coşkulu oynamamız lazım. Daha dominant oynamamız lazım. Daha üst üste ataklar yapmamız lazım.”

“SAVUNMA anlamında işin savunma kısmına baktığınız zaman evet sorun yaşamıyoruz genel manada. Çok fazla pozisyon vermiyoruz ama işin ofansif yönünde tekrar o coşkuyu yakalamamız lazım. Burada tabii ki bireysel form durumları son derece önemli. Oyuncular üzerinde gerektiği kadar baskı uygulayarak, bu form durumlarını yükseltmemiz lazım. Çünkü maçlar devam ediyor. Belli noktaya kadar dokunabiliyorsunuz. Evet bu hafta da onun çalışmalarını yapacağız. Ofansif manada da ve bir şekilde Trabzon ve Kayseri maçlarından inşallah kayıpsız ya da en az kayıpla atlatıp, ondan sonra genel manadaki takım performansını Dünya Kupası için verilen arada gerekli dokunuşları yaparak yükseltmenin çalışmalarını yapacağız. Önümüzde çok değerli 6 puan var. Bunları da kazanmak için anlık dokunmalar, gerekirse görüşmeler yapacağız. Antrenmanlarla bu bahsettiğiniz, belki yüksek tempo ve coşku eksikliğini bir şekilde gidermeye çalışacağız.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.