Skubic ayrılacak mı?

Kartalın Slovenyalı sağ beki Konyaspor’dan ayrılmayı düşünmüyor
Skubic ayrılacak mı?

İttifak Holding Konyaspor'un Slovenyalı sağ beki Nejc Skubic, "Takımı bırakmak ya da ayrılmaktan bahsetmeyeceğim. Şu an bir arada kalma, savaşma ve bu durumu düzeltme zamanı" dedi.

SÜPER Lig ekibi İttifak Holding Konyaspor'un 30 yaşındaki oyuncusu Nejc Skubic, yeşil-beyazlı takımın Antalya'da devam eden devre arası kampında açıklamalarda bulundu. Skubic, hazırlıkların iyi gittiğini ve bunun meyvelerini lig maçlarında alacaklarını belirtti. Daha önce Avrupa'dan transfer teklifi aldığını ancak gitmediğini söyleyen Skubic, "Transfer teklifleri geçmişte kaldı” dedi. 

SKUBİC açıklamasına şöyle devam etti: “Şu an ne ben ne de bir başkası transferden bahsedecek durumda değiliz. Takımı bırakmak ya da ayrılmaktan bahsetmeyeceğim. Şu an bir arada kalma, savaşma ve bu durumu düzeltme zamanı. Bana soracak olursanız ben kariyerimin sonuna kadar burada kalmayı tercih ederim. Daha önce söylediğim gibi burası benim ikinci evim.”

İLK seçeneğinin her zaman Konyaspor olduğunu vurgulayan Skubic, "Bunun dışında herhangi bir şey düşünmüyorum bile. Her zaman maçlarda ve antrenmanlarda maksimumumu vermeye çalıştım. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve insanlara gösterdiğim yüzüm de bu" dedi. Skubic son olarak, “Aykut hoca ile çalıştığım için hem mutluyum hem de onurluyum" dedi.

 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.