Türkiye İzcilik Federasyonu’ndan, “Feragat ve Cesaret Nişanı”

Türkiye İzcilik Federasyonu’ndan, “Feragat ve Cesaret Nişanı”
Türkiye’de geçen yıl 6 şubatta meydana gelen, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde görev alan Ankara izci liderlerinden Murat Şahin'e Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından, “Cesaret ve Feragat Nişanı” verildi.

Depremin meydana geldiği ilk günlerden itibaren Hatay İl Merkezinde ve Adana Kızılay Merkez Deposunda görev alan Murat Şahin lider, görev aldığı ekip çalışmasında Ankara izcilik teşkilatı mensupları ile büyük bir özveri gösterdi. Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından deprem bölgesinde görev yapan teşkilat mensuplarına Yönetim Kurulu Kararı ile “Cesaret ve Feragat Nişanı” takdim edilmesi kararlaştırıldı ve bu yıl Federasyon faaliyetlerine katılan liderlere görev alanlarında “Cesaret ve Feragat Nişanı” Federasyon Başkanı Hasan Dinçer Subaşı ile kendilerini yetiştiren liderleri tarafından takdim edildi.

whatsapp-image-2024-07-25-at-12-28-25-1.jpeg

21-27 Temmuz 2024 tarihinde Türkiye İzcilik Federasyonu Beykoz Kamp alanında yapılan Türkiye İzcileri Uluslararası izci Kampında görev alan Murat Şahin Lidere de deprem bölgesinde yapmış olduğu özverili çalışma nedeniyle “Nişan” Konya'da ilk ve orta öğrenimini döneminde ilk izci liderlerinden Mahmut Keten ve Hüseyin Yaşar liderler tarafından takdim edildi. Yapılan tören sonrası hüzün ve mutluluğunu dile getiren Murat Şahin “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum, Türkiye İzcilik Federasyonu Teşkilatından “Cesaret ve Feragat Nişanı” tarafıma tevcih edildi. Bu büyük gururu bana yaşatan üzerimde emeği olan ve ilk liderlerimden Mahmut Keten ve Hüseyin Yaşar liderlerime başta olmak üzere Federasyon Başkanımız Hasan Dinçer Subaşı Liderime teşekkür ederim.” dedi

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.