Van Bronckhorst'un Süper Lig'deki ilk derbisi

Van Bronckhorst'un Süper Lig'deki ilk derbisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Trendyol Süper Lig'de ilk derbi deneyimini Galatasaray’a karşı yaşayacak.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 28 Ekim Pazartesi günü Galatasaray’ın sahasında konuk olacak. Bir maç eksiğiyle sarı-kırmızılı ekibin 5 puan gerisinde 2. sırada yer alan siyah-beyazlılar, rakipleriyle aradaki puan farkını azaltmak ve zirve yarışında güçlü bir konum elde etmek için bu derbiyi kazanmak istiyor.

GİOVANNİ VAN BRONCKHORST'UN LİGDEKİ İLK DERBİSİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, bu mücadele ile Süper Lig’deki ilk derbi heyecanını tadacak. Ligde geride kalan 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgisiz yoluna devam eden Hollandalı teknik adam, bu derbide de başarılı bir sonuç hedefliyor.

Van Bronckhorst, Süper Lig'de ilk büyük maç deneyimini deplasmanda Trabzonspor’a karşı yaşamış ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Gaziantep FK ile de aynı skorla berabere kalan teknik adam, Galatasaray karşısında ise galibiyet arayacak.

GALATASARAY’A KARŞI MORAL AVANTAJI
Başarılı teknik adam, Galatasaray'a karşı sahip olduğu moral avantajını bu maçta lehine çevirmeyi amaçlıyor. Sezon öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Süper Kupa'da Beşiktaş’ın başında ilk resmi maçına Galatasaray’a karşı çıkan van Bronckhorst, 5-0’lık farklı bir galibiyet alarak kariyerine kupa ile başlamıştı. Bu sonuçla rakibine adeta bir uyarı veren tecrübeli hoca, bu derbiyi de kazanarak üstünlüğünü sürdürmek istiyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.