YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Y.Malatya ile Konyaspor bugün 6 puan değerinde bir maça çıkıyor
YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Ligde 6 maçtır kazanamayan Konyaspor, 8 maçtır galibiyete hasret olan Yeni Malatya’ya konuk oluyor. Zorlu mücadele 14’de başlayacak

KONYASPOR ligin 25.haftasında bugün Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde bir maç eksiği bulunan; 6 galibiyet, 6 beraberlik, 11 yenilgiyle 24 puan toplayan Malatyaspor karşısına 22 puanla çıkacak Konyaspor, kritik maçı kazanarak çıkışa geçmenin hesabını yapıyor. Y.Malatya'da kart cezalısı Hadebe ve Mina, bugünkü maçta oynayamayacak. 

KONYASPOR’DA ise cezalı oyuncu bulunmuyor. Tedavisi süren Faruok Miya dışında eksik yok. Hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde özel uçakla Malatya’ya giderek kampa girdi. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maçta rakibine 2-0 yenilerek önlenemez bir düşüşün içine giren ekibimiz bugünkü maçta hem rövanşı almak hem de çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. 

TEMSİLCİMİZ galibiyet için kenetlenirken, futbolcuların da moralli oldukları ve galibiyet sözü verdikleri belirtildi. Rakip Yeni Malatyaspor da ligde kötü günler geçiriyor. Teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına Hikmet Karaman’ı getiren Yeni Malatyaspor, önceki sezonlara kıyasla en kötü sezonunu yaşıyor. Süper Lig'de 8 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, 24 puanla 13. sırada bulunuyor. Bugünkü maçı kaybeden takımın ateşin içine düşecek.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.