Konya Şeker'de aile yapılanmasının önüne geçeceğiz açıklaması

Konya Şeker'de aile yapılanmasının önüne geçeceğiz açıklaması
PANKOBİRLİK ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Arslan Üstündağ gazetemizi ziyaret etti. Başkan Adayı Üstündağ, Konya Şeker'de akrabalık yapısının ön plana çıktığını belirterek, bu yapının önüne geçeceklerinin altını çizdi

PANKOBİRLİK ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 72. Olağan Seçimli Genel Kurul'a gidiyor. Bu kapsamda adaylar vaatlerini tek tek açıklarken dikkat çeken bir açıklamada Arslan Üstündağ'dan geldi. Üstündağ seçimin kimseye zarar gelmeyeceği sağ duyulu bir ortamda yapılmasını temenni etti.

whatsapp-image-2024-07-25-at-11-19-41.jpeg

SEÇİM PROVOKE EDİLECEK SÖYLEMLERİ VAR

Seçim günü bir karışıklık çıkartılacağı gibi söylemler duyuyoruz diyen Arslan Üstündağ, "27 Temmuz Cumartesi günü Konya Pancar Kooperatifinin genel kurulu var genel kurulumuz tüm üretim çiftçi kardeşlerimize, Konya'mıza ve ülkemize hayırlı olur inşallah şu anda 5 aday yarışmaktayız. Benim öncelikli genel kurulla alakalı tavsiyem Konya Ovası su ve tarım sürdürebilirliği. Özellikle bu sorunları ortadan kaldırmak için irademizi ortaya koyacağız. Fakat seçimden önce konuşulan söylenen seçimin manipüle edileceği provoke edileceği yönünde. Bir karışıklık çıkartılacağı gibi söylemler duyuyoruz tabii ki bu bizi üzüyor böyle bir ortamın olmasını asla kabullenemeyiz devletimizin ile ilgili bir ricam tek bir çiftçi kardeşimizin bile burnu kanamasın. Seçim sağ duyulu ortamda yapılsın istiyoruz. Bizim asıl meselemiz Konya ovasının meselesidir, tarımsal iş gücü meselesidir, gençlerimizin bulundukları köyde ikamet edebileceği yatırımların ortaya koyulup onların işe aşk ile sahip olmalarını ve babalarından aldıkları bayrağı daha da ileri noktalara taşımaları için gayret edeceğiz. Tarımsal üretim gıda bağımsızlığımızın teminatıdır güvenli gıda bağımsızlığını anlayabilmek demek ülkenin bağımsızlığı adına bir teminat demektir bu düşüncelerle 72 olağan genel kurulumuzun kazasız belasız ülkemize milletimize başta pancar çiftçimize tüm üretici kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

whatsapp-image-2024-07-25-at-11-19-41-2.jpeg

KONYA ŞEKER'DE AİLE KADROSUNUN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

Sözlerine gelecek için aday olduğunu belirten Üstündağ, "Oy pusulamızın rengi mavidir. Tüm çiftçi kardeşlerimizden ricam gelecek için Arslan Üstündağ'ı tercih etmeleri. Konya Şeker'e aday olan Çumralı yöneticiler akraba. Söz konusu bu akrabalık sebebi ile aile yapısı bu kurumda ön plana çıkıyor. Bizim ekibimiz genç ve dinamik. Aralarında 30 yaşında da insan var. Hepsi tecrübeli en yaşlıları benim. Bizim amacımız sürdürebilir bir tarım projesini Konya'ya uygulamak. Su sorununu kökten çözmek. Biz bu işin takipçisi olacağız. Seydişehirli olmam nedeni ile sadece kendi memleketime değer verdiğimi düşünmeyin. Her bölgeye ayrı ayrı gittim. Bütün bölgelerde dengeli şekilde yetişebildiğim ölçüde dengeli şekilde ziyaretlerde bulunmaya çalıştım toplantılar yapmaya çalıştım. Çumra tarafı Altınekin bölgesi Cihanbeyli ve diğer bölgelerdeki tüm sorunları biliyoruz. Oy pusulası rengimiz mavidir mavi o pusulasına tüm üretici kardeşlerimin desteklerini bekliyorum bu desteği isterken şahsın ve ekibim adına istemiyorum bu desteği bu desteği Konya'mız adına ülkemiz adına kullanıyoruz. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum üreticilerimizin desteklerini bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

*CİHAD ALPAN

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.