Recep Konuk aday olacak mı? Fotoğraflı mesaj

Recep Konuk aday olacak mı? Fotoğraflı mesaj
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi alınan sürpriz bir kararla erken genel kurula gidiyor. Bir çok isim adaylığını duyururken, Recep Konuk'tan sürpriz fotoğraf geldi.

Bu yıl yapılacak olan Mali Olağan Genel Kurul, yönetim kurulu kararı ile seçimli genel kurula dönüştürüldü. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Ramazan Erkoyuncu ise önümüzdeki günlerde Çumra’da seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek. Tarım camiasının bilinen isimleri tek tek adaylıklarını açıklarken sürpriz bir fotoğraf paylaşımı da Recep Konuk'tan geldi.
450616736-1039434127539697-8668281417168885581-n.jpg

Daha önce Pankobirlik, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker yönetim kurulu başkanlığı ve Çumra Belediye Başkanlığı görevini yapan Recep Konuk, sosyal medya hesabından "Selamun Aleyküm" notlu bu fotoğrafı paylaştı. Söz konusu fotoğrafa ise çok sayıda yorum gelirken, çiftçiler bu durumu aday olacağı şeklinde yorumladı.

RECEP KONUK KİMDİR?

Recep Konuk, 1956 yılında Konya'nın Çumra ilçesinde doğdu. İlköğretimini, Türkmencamili Köyü İlkokulu, Çumra Cumhuriyet Ortaokulu ve ortaöğrenimini Çumra Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı (1980). Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Enstitüsü’nden mezun oldu ve Şanlıurfa’da öğretmenliğe başladı. 1985 yılında öğretmenlikten ayrılarak ticaret hayatına atıldı. Konuk, Kazakistan Cumhuriyeti Konya Fahri Konsolosluğu görevini üstlendi. Pankobirlik, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker yönetim kurulu başkanlığı ve Çumra Belediye Başkanlığı yaptı. Konya Şekerspor'un onursal başkanlığı görevini yürüttü. 25. dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman milletvekili seçildi. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan erken genel seçimde tekrar Adalet ve Kalkınma Partisi Karaman 1.sıra milletvekili adayı olarak gösterildi ve 26. Dönem Karaman Milletvekili olarak seçildi. Orta derecede Fransızca bilen Recep Konuk, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.