Bilim dünyası Konya'da buluştu

25. Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı (TOK 2024) birbirinden değerli davetli konuşmacı, bilim insanı ve araştırmacının katılımı ile Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ev sahipliğinde başladı.
Bilim dünyası Konya'da buluştu

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Gelişim Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen ve bu yıl 25’incisi düzenlenen Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı açılışına, KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman
Nuri Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Deveci ve Prof. Dr. Ali Köken olmak üzere üniversite üst yönetimi katıldı. Diğer taraftan Innopark Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Kahraman, TOK Milli Komitesi Üyeleri, oldukça kıymetli ve akademik başarıları olan Queen's Üniversitesi’nden Prof. Dr. Serdar Yüksel, University of Connecticut’dan Nejat Olgac, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Tufan Kumbasar davetli konuşmacı olarak katıldı.

whatsapp-image-2024-09-12-at-13-21-36-1.jpeg

Birbirinden kıymetli bilimsel çalışmaların sunulacağı konferansın açılış konuşmasını yapan KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik yaptığı konuşmada, “Bu yıl 25’incisi düzenlenen “Otomatik Kontrol Ulusal Konferansı’nın (TOK 2024)” açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. 'Akıllı Sistemler ve Verimlilik Artışı' teması etrafında yoğunlaşacak olan bu tema ile günümüzün hızla değişen teknolojik ortamında, otomatik kontrol sistemlerinin nasıl daha akıllı, verimli ve sürdürülebilir hale getirilebileceğine dair önemli soruları gündeme getirmektedir. Katılımcılarımızın da alanındaki en son yenilikleri paylaşacak, deneyimlerini aktaracak ve yeni işbirlikleri için fırsatlar yaratacaklarına inanıyorum. Konferansın düzenlenmesinde emeği geçenlere sponsorlara ve destekçilere teşekkür ediyorum.” dedi.

whatsapp-image-2024-09-12-at-13-21-36.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.