İnstagram ve Facebook'a küresel çapta erişilemiyor

İnstagram ve Facebook'a küresel çapta erişilemiyor

Meta'nın popüler sosyal medya platformları Instagram ve Facebook, dünya genelinde yaşanan erişim sorunları nedeniyle birçok kullanıcı tarafından kullanılamıyor.

Meta'nın popüler sosyal medya platformları Instagram ve Facebook, dünya genelinde yaşanan erişim sorunlarıyla gündemde. Türkiye saatiyle 20:00’den hemen sonra başlayan bu kesintiler nedeniyle birçok kullanıcı platformlara erişmekte zorluk yaşıyor.

Erişim Sorunları Kullanıcıları Etkiliyor

Arıza izleme hizmeti Downdetector'a göre, Instagram ve Facebook'taki erişim sorunları kısa sürede dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesini etkiledi. Bazı kullanıcılar, Instagram ve Facebook sayfalarının çok yavaş yüklendiğini, hatta tamamen erişilemediğini bildiriyor. Instagram’ın web sitesine erişim sağlamaya çalışanlar, "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti. Sorunu en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz." şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşıyor.

Bazı Kullanıcılar Sorun Yaşamıyor

Kesinti geniş çapta hissedilse de bazı kullanıcılar, her iki platformda da sorun yaşamadıklarını ve Instagram ile Facebook'un normal şekilde çalıştığını dile getiriyor. Bu durum, erişim sorunlarının bölgesel veya kullanıcı bazlı olabileceği ihtimalini gündeme getiriyor.

Meta'dan Resmi Açıklama Yok

Meta, yaşanan kesinti hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Kesintinin tam olarak hangi bölgeleri etkilediği veya ne zaman çözüleceği konusunda da net bir bilgi bulunmuyor. Kullanıcılar, sosyal medya platformlarına erişim sorununun kısa sürede giderilmesini bekliyor.

Gelişmeleri takip etmek ve Meta'nın resmi açıklamalarını göz önünde bulundurmak, erişim sorunlarının nedeni ve çözümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için önem taşıyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.