Ahsen Eroğlu'nun Asya dizisine usta isim de dahil oldu! Transfer işlemi tamamlandı

Ahsen Eroğlu'nun Asya dizisine usta isim de dahil oldu! Transfer işlemi tamamlandı
Genç kuşağın parlayan yıldızı Ahsen Eroğlu, yeni dizisi 'Asya' ile ekranlara dönüyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden diziye birçok usta isim de dahil oldu.

'Menajerimi Ara' adlı dizide yakaladığı çıkışı peş peşe Netflix'te rol aldığı dizi ve filmlerle devam ettiren Ahsen Eroğlu'nun yeni projesi belli oldu. 26 bölümden oluşacak 'Asya' adlı dizinin başrolünü kapan Ahsen Eroğlu'nun partneri henüz belli değil. Ancak ekibe birçok usta isim dahil oldu.

AHSEN EROĞLU'LU 'ASYA'YA YILDIZ YAĞIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dünyaca ünlü İngiliz yazar, toplum eleştirmeni ve Victoria devrinin en iyi romancısı olarak kabul edilen Charles Dickens’ın 1850’lerde geçen “Little Dorrit” adlı romanı dizi olarak 2023 Türkiye’sine uyarlanıyor. Günümüzün toplumsal yapısına ayna tutacak olan 26 bölümlük dizinin yapımcısı Sun Global Medya… Yönetmenliğini Osman Kaya‘nın yapacağı dizinin ikinci yönetmeni Gizem Kızıl…

adsiz-002.png

Aralık ayında çekimlerine başlanacak olan dizinin ana kadrosu belli olmaya başladı. Dev projede Ahsen Eroğlu (Asya), Zafer Algöz (Hüsrev), Altan Erkekli (Kemal), Elçin Afacan (İnci), Aslı Saçar (Muazzez), Saygın Soysal (Yılmaz), Ece Dizdar (Melda), Selen Uçer (Hatice), Serhat Tutumluer (Zübeyir), Betül Aktel (Menekşe) ve Eren Çiğdem (Tamer) yer alıyor. Dizinin başrol erkek oyuncusu da önümüzdeki hafta belli olacak.

adsiz2-003.jpg

İlgili Haberler