Taçsız Prenses (3. Bölüm)

Taçsız Prenses (3. Bölüm)
Masal, Şahin’in iyi mi kötü mü olduğundan emin olmak ve restorandaki canavarlı kapıyı artık açmak zorundadır. Sonunda kapı açılır ama dışarı dökülenler hiç de Masal’ın beklediği gibi olmayacaktır

Dizinin geçen haftaki bölümünde dayısı Şahin’in yanında yaşamaya başlayan Masal, sevgisiz yengesi Zehra ve fesat kuzeni Hilal’in işkence ve oklarına göğüs germeye çalışır. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır çünkü Masal dayısının ailesinde bir canavar gizlendiğine emindir. Diğer taraftan ilişkileri daha başlamadan çıkmaza giren Evgin ve Yağmur beklenmedik bir barışma fırsatı bulurlar. İştar, Yağmur’u kontrol etmek için Neşe’yi acımasızca sıkıştırır. Ve sonunda Şahin’in evinde gizlenen canavar hiç beklenmedik biri çıkacaktır.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Annesini güvenli bir eve getirmek isteyen Masal, Şahin’in iyi mi kötü mü olduğundan emin olmak ve restorandaki canavarlı kapıyı artık açmak zorundadır. Ama Şirin’in abisine olan sarsılmaz güveni kafasını karıştırır. Diğer yandan büyük konseri gelip çatan Yağmur uyuyakalmamak için ekstrem bir çözüme sarılır. Fuat ise bol para getirecek, yeni ve tehlikeli bir oyunun peşindedir. Sonunda bir trajedi Evgin’le Yağmur’u bir karara sürüklerken canavarlı kapı da açılır. Ama dışarı dökülenler hiç de Masal’ın beklediği gibi olmayacaktır.

Taçsız Prenses 3. Bölümüyle 24 Ocak Salı Saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında olacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.