Yürek Çıkmazı’nda heyecan dorukta

Yürek Çıkmazı’nda heyecan dorukta
Dizinin yeni bölümüne Cennet’in çalan telefonu ve ahizenin karşısından gelen sesi damga vuracak. Yılmaz ne yapacak? Halil’in bu olanlara cevabı ne olacak?

Kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının öyküsünü ekranlara taşıyan Yürek Çıkmazı’nda heyecan giderek tırmanıyor. Dizinin yeni bölümüne Cennet’in çalan telefonu ve ahizenin karşısından gelen sesi damga vuracak.

Avukat dosyayı kapatmıştır, Yılmaz derin bir nefes alır. Ne var ki yaptığının yanına kar kalacağını düşünen Yılmaz’ın sevinci Cennet’in sesini duyduğu anda kâbusa dönüşür. Ses kaydı kimin elindedir. Yılmaz, büyük bir endişe içerisine girer. Yıllarca susan, gördüğü şiddete sessiz kalan kadın, evlenirken kocasına verdiği sözden caymış ve Yılmaz’ın tabiriyle “ölüme yatmadan önce her yere adeta mayın döşemiştir”.

af75700a-6e6e-48e9-9ddd-96aeda6cafe6.jpg

Birsen’in itirafı Halil’in öfkesini daha da alevlendirmiştir. Ama ipleri koparan annesinin öldüğü gün ona bıraktığı mesaj olur. Çocukluğu boyunca; sesini duyurmaya, babasının üstlerine kapattığı kapıları açtırmaya çalışan Halil bu sefer eşikte duran korkunç adamı yıkıp geçmeye kararlıdır. Bedeli ne olursa olsun bunu yapacaktır. Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yürek Çıkmazı, duygu yüklü hikayesiyle 20 Aralık Salı günü yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.